19 December 2008

Bersanding @ Kuala Pilah 22 November 2008 (Sabtu)



Keluarga baru saya, saya harap mereka gembira terima saya seadanya. Amin....
Makan beradap, tapi kami makan selamber je. Lapar la...


Ibu mertua ku, semoga saya mampu menjadi menantu yang baik.

Dudy, abang saya yang bongsu jadi pengapit tanpa dirancang. Emi pulak saya suruh jadi pengapit last-last minit.

Kenapa bunga tangan saya tak sesuai dengan baju????

Salam suami, ini pak andam suruh. Saya yang menurut perintah je.
Dato' Seri S.yed Hamid Albar dan Isteri, Datin Seri Syarifah Aziah sudi datang ke Majlis saya kerana saya P.A Setiausaha Politik nya



Sesi tukar-tukar baju

Rasanya tak sah kalau tak bertukar-tukar baju masa majlis perkahwinan. Saya pun tak terkecuali. Kalau ikutkan saya nak pakai semua jenis baju. Tapi bila majlis ni, penat sangat rasanya. Bukan mudah jadi pengantin laa......
Saya dengan custom Jawa. Tak suka tengok rambut tu....

Saya tak tau bila masa pilih baju ni. Semua tanpa dirancang!!!Nasib cantik.

Saya suka sangat dengan picture ni. Pakai baju jepun..hmmm

Yang ni pun saya suka. Tapi saya terkilan sebab tak pakai baju india. Masa pilih baju, saya ada pilih baju tu. Rasanya, sejak kecil lagi idam nak pakai baju tu. Ala-ala hindustan.

Saya suka gambar yang macam ni. Kesan makeup pada mata dan hidung cantik!

Sekitar Majlis Akad Nikah - Kuala Pilah






















Pejam celik dah 6 tahun kami berkawan. Pada 21/11/2008, sekitar jam 6 petang kami selamat diijabkabulkan. Alhamdulillah, syukur ke hadrat ilahi kerana semua yang telah dirancang selamat akhirnya. Semoga rumahtangga kami kekal ke akhir hayat dan bahagia selamanya. Amin~~~

15 November hingga 22 November 2008 - Rewang@Berkampung

Gambar ni semua diambil masa sebelum majlis kahwin aku. Start je cuti sekolah, semua kanak-kanak ni dah berkumpul kat kampung. Seronok sangat!Tapi kenangan ni sekali je dan takkan berulang...Love u all lot!!!

Bakat besar n fotogenik ni............Comel kan?
Wah, pandainya korang bergaya...






18 December 2008

Welcome...2009


Hello!Actually, sebenarnya we all tak la pandai sangat buat benda ni. Tapi bile tgk kawan2 join, mcm seronok la pulak!so tu yang nak try ni.....
Tengok hubby ni, bergaya dengan Rayban tu....


There was an error in this gadget