10 December 2009

Letihnya.....

Malam tadi baru dapat tdo. Dah 2 malam Adib tak mau tdo malam. Kalo tak tdo jer tak pe gak, ni meragam....huaaa. Letihnya. Asyik nak susu jer, tapi bila susu jer muntah. Asyik muntah jer, banyak pulak tu. Risau betul la aku. Smpai rasa naik giveup. Penat sangat. Daddy tolong la jugak, jgn la buat2 pekak jer. Mesti ada benda yang tak kena ngan Adib, dia bukan la jenis meragam. Ntah apa la yang sakit....Tak mau tdo. Dah siang baru lah nak tdo. Cayang ummi nape...

01 December 2009

Untuk Adib Naufal


Salam aidiladha,

Saya baru jer dapat buka pc coz kesibukan dan kepenatan balik kampung yang jauh nun di pantai timur. Raya aji tahun ni beraya di 2 kampung, kemaman n kuala terengganu. Penatnya memangku si comel yang semakin debab ni.meriah sangat raya aji kat sana compare kat pilah. Hasilnya juga best sebab si comel mengumpul duit raya yang banyak. Umi pinjam duit Adib bleh tak, umi nak beli pam susu ni. Masa raya aji tuh, genap la 7 tahun perkenalan aku n hubby!

Semalam saya g jenjalan ngan hubby. Dan hasilnya dapat lah pam susu elektrik yang saya hajatkan. Dah banyak koleksi pam susu yang saya ada, tapi dalam hati berhajat benor nak yang elektrik macam kat spital sebab saya berniat untuk memberi susu badan sehingga anak umur 2 tahun.Tapi pam tuh mahal sangat. Beribu harganya, tak terbeli rasanya. Tapi semalam saya jumpa yang tak mahal, dan best. Sebenarnya dah lama tgk dalam majalah, tapi masa tu harganya mahal. Saya juga dah try mcm2, madela, spectra, avent...madela adalah yang terbaik. Tapi yg  single elektrik rega dia RM500++, yang macam kat spital pulak RM 1500++. Mahalkan! Tapi yang saya beli ni ok lah. Lepas beli trus cuba, wah syoknya.....sedap n tidak menyakitkan. Semoga susu badan saya sentiasa banyak, insyaallah. Saya akan terus memberi susu badan kepada si comel ni, kalo susu bleh keluar hingga 3 tahun, 3 tahun la dia akan menyusu. Aminnnn.........




Koleksi pam susu.....






ni yg baru beli..



stok simpan susu.


Love,
Aida n Najmuddin
There was an error in this gadget