18 January 2010

Fly..Where To Go?

Wah, aku rasa semangat sangat ari ni. Mengadap pc opis mcm mau terkeluar isinya. Apa yang aku cari???Sedang mencari harga tiket untuk bercuti. Ke mana??Aku pun tak tau. Dalam kepala otak yang sudah pasti akan ke Sarawak, Miri, Kuching, n insyaallah kalo ada yg sudi bawak akan ke Brunei. Tu memang dah confirm dalam jadual tahunan aku ok! Tiket udah ada untuk aku, suami, si comel n emak. Tapi pasport si kecik belum buat lagi. Tunggu la daddy dia senang2 skit. Skrang ni plak aku tengah bz cari trip untuk bercuti untuk Our Little Family!!Ke mana ye...antara Hong Kong, Abu Dhabi, Gold Coast, Bangkok, Beijing, Ho Chi Min. Tu je lah yang boleh di list kan.Destinasi yang murah2 jer ok! Yang lain mahal la...tak mampu lagi. Aku kalo boleh mau ke Indonesia jer. Syoknya shopping kat indon tuh......murah sangat2. Tapi dah selalu sangat ke Indon, nak juga tgk negara orang yang lain2. Tak pelah, buat jer apa yang encik suami suruh. Senaraikan pakej2 berserta hujah2 yang menarik. Kalo bleh g smua tempat kan syok! Tapi encik suami kata once a year only. Ok lah, dari tak de....

11 January 2010

Dua lelaki yang saya sayangi...


Inilah namanya cinta, cinta ke akhir hayat. Kedua-duanya adalah cinta dan kasih sayang aku. Mereka membahagiakan aku, buat aku hepi sokmo, senyum sokmo....Terima kasih Allah, anugerah tidak terhingga yang kau berikan. Semoga kekal abadi selamanya.......




04 January 2010

Happy New Year 2010


Salam 1 Malaysia Semua,

Cewwaaahhh......ni sempena tahun baru la ni. Dah agak lama tak blogging, bkn apa internet kat umah lembab mcm semut la. Kat opis laju jer nak upload. Arini 1st day aku masuk keje, as a mum....wah sangat sibuk rasanya. Lunch hour terkejar2 balik rumah bagi susu. Yelah, mula2 jer kan. Lama2 ok la tu.Adib bertuah sgt sbb mak jaga kat umah. Mak kata mula2 tadi Adib ok jer. Tapi pas lunch mula cebik2, sedih....Cian anak Ummi. Agaknya dia teringat ummi lah tu. Adib dah 3 bulan ari ni. Macam tak caya jer aku dah ada anak. Dulu duk bawak perut ke hulu ke hilir. Sekejap jer masa berlalu. Alhamdullillah, everything ok!


Love,
AidaNajmuddin
There was an error in this gadget