28 September 2010

Jemputan

Salam semua,

Di kesempatan ni saya dengan berbesar hati nak jemput semua hadir ke rumah kami sempena Birthday Adib Naufal + Open House sekali. Birthday Adib Naufal diawalkan sehari, boleh ke ehhh????

Jemput semua datang dengan family ke rumah kami di :

Tarikh : 3 Oktober 2010 (Ahad)

Masa : 4.00 petang - 9.30 malam

Tempat :Blok A-T16-U01, Sub Presint 14-12, Jln P14H,
Presint 14, 62050 Putrajaya

*Cake cutting : 5.30 petang

Jemput ye kengkawan, datang rumah kami nun di atas langit tu...........

He is turn 1 year!
Love you so much dear=)




Kisah Ibu

Tak kira kat mana anak kita tinggal sama ada di taska, pengasuh atau dengan bibik kita harus mengingatkan diri sendiri supaya berhati-hati. Kes baby tercekik susu memang menakutkan semua parents! Tu yang terjadi bila tinggal dengan pengasuh ataupun taska. Kalau dengan bibik, mungkin kita berhati-hati pula dengan kes dera anak, kes larikan anak. Semua perkara boleh jadi. Sebagai ibu-bapa memang kita harus percaya pada pengasuh, taska dan bibik. Tapi kita tak tau sejauh mana kepercayaan kita itu digunakan mereka.

Apa pun mari kita berdoa agar dijauhi dari segala bencana...Amin

09 September 2010

Plan Raya

Salam.

Esok dah raya. Alhamdulillah aku berjaya berpuasa selama 22 hari. Ketika ini aku di rumah MIL di Kemaman. Semalam dah balik kampung aku. Adalah wajib dan seperti perjanjian ketika baru kawin kalau turn MIL 2 hari sebelum raya pulang ke kampungku dan bermalam semalaman.  Adib Naufal dan tdo sebab tadi tak tdo. So aku menjaganya kat atas. Telah diwakilkan bibik utk membantu MIL buat keja dapur. Senang wooo ada bibik!!Jadi Puan besar aku..Ha ha Ha.

Tak kose plak nak menyibuk kat dapur, baik jaga Adib Naufal yg tengah lasak ni. Esok beraya di Kemaman, lusa ke Kuala Terengganu tdo semalaman. Pastu balik ke Kemaman dan balik ke Kuala Pilah. Pastu kami nak ke.......tarrraaaaaaaaa........ Universal Studio!Here we come=)

Putrajaya --> Kuala Pilah ---> Kemaman ---->K.Terengganu---> Kuala Pilah ---> Johor Bahru ---> Singapore---> Kuala Pilah ---> At Home =)


Semoga perjalanan selamat. Amin.
There was an error in this gadget