26 November 2010

Guess

Sempena Anniversary kami, hasben I blanje makan-makan kat restoran berputar KL Tower.
Tak lupa ucapan jutaan terima kasih kerana memberi  :
Sepasang kasut Crocs, Handbag Braun Buffel n I phone 4. Wah..................banyaknya hadiah!
Pasni sah aku tak kan dapat hadiah utk beberapa tahun termasuk hadiah besday ;-(

Aku bagi apa pulak? Fulus tak berapa nak ada. Tapi, masih berbelanja gilo.
Tengok resit tu???
Aje gila! Membeli tak ingat dunia.

Semuanya untuk En Suami terchinta!

Sekarang baru dapat jd VIP Member. Dah bertahun beli macam-macam.
Tapi tak dapat buat harga tu dlm 1 resit.

Kengkawan, bleh la guna my kad utk dpt diskaun yer;)

Just tell them my hp no, then u will get discount!

-Sharing is caring-


*Penah juga membeli begini banyak kat Ariani, tp hasben I tak tau pun...he he he

24 November 2010

Stroller

Ini kisah stroller Adib. Kalau adik-adik Adib ada suatu masa nanti, dan baca entri ni jgn la kecik hati. Adib bertuah sangat. Rezeki dia. Adib telah bertukar bermacam-macam stroller. Cuba tengok kat bawah ni:

Stroller Adib yang pertama. Dibeli dekat sogo. Rega RM4++. Umi n dedi beli masa Adib kena jaundice.
Masa tu Adib berusia kurang seminggu.


Ini stroller kak Yaya.....Pak ngah kata, pak long beli utk kak yaya dekat Brunei.
Umi minat sangat yang ni.Maclaren Quest. Jadi umi beli la.Rega di 6**.Adib pun suka naik.

Yang ni pilihan dedi Adib.Combi. Sangat bagus, boleh pusing ke depan belakang.
Boleh baring habis. Rega pon baguss.......RM12** Tapi tak de rain cover.
Kalau hujan, jenuh la.


Ni yang latest. Pilihan kami berdua. Tapi tak buleh baring.
Reganya 8**. Bergaya bila menolaknya.


Sekarang yang tinggal cuma 2 yang latest je. Yang lain dah jual.



20 November 2010

Hadiah Untuk Siapa?

 Lepas sambut birthday, Adib dapat hadiah. Hooyeeeiiii. Thanks bebanyak utk semua yang bagi Adib. Umi n Daddy yang terlebih syok bukak hadiah.Umi buka hadian, daddy plak kira angpow.Adil kan?Tapi, Eh!Ni birthday sapa sebenarnya ye? Umi n Daddy bukan tak bagi Adib buka hadiah, tapi nanti Adib makan kertas hadiah tu sampai kenyang, umi n daddy jugak yang susah. Sudahnya, Adib mesti nangis sebab kena korek mulut.



Tersenyum excited tengok bungkusan....comel semuanya.

Tapi aunty mimi, kawan opis umi merupakan orang yang 1st bagi hadiah, Haaa.....ni dia!


Thanks aunty mimi.....

Yang ni plak hadiah terakhir. Dari umi. Meja menyanyi. Adib tak sabar nak buka. Tapi daddy dulu.




 Kita buka sama-samalah daddy. Baru best.
 Taraaaaaa......meja menyanyi.
Lepas 10 minit berlalu....

Semua hadiah best. Adib suka sangat. Nak lagi boleh!
Opss lupa pulak hadiah dari Daddy :


Daddy kata, daddy dah beli tiket ke Kuching sebulan lepas Adib lahir.
Wah...............thanks Daddy!





Happy Birthday Adib Naufal

Cerita lama. Tapi tetap nak update!Nanti anak aku dah besar, biar dia baca. Sekarang ni, budak form 2 pun dah ada blog tau!Hebat betul.

4.10.2010 besday Adib yang 1st. Disebabkan masih lagi dalam bulan syawal, boleh buat open house raya sekalikan?Jadi,biarlah gambar yang menjadi cerita.

Juadah yang dihidangkan, Spageti aku masak. Yg Lain tempah;)


Mak Lang Adib buat special untuk Adib;). Thanks Mak Lang.


Kek untuk Adib. Umi n Daddy tempah kat kedai je.

Adib 1st time tengok ni umi!

Blow.......blow the cute candles.

Kawan-kawan daddy.

Rumah sempit.


Dah selesai birthday Adib. Alhamdulillah.
                                                                                                           
There was an error in this gadget