17 February 2011

Happy BirthDay To Me

 Sebenarnya aku dah post entri ni malam td lg lepas dapat call dari hubby tepat jam 12.00
Tapi ntah kena pulak masalahnya, email tu tak dapat sent. Pending sampai saat ini. Tahun demi tahun, umur semakin meningkat. Tahun ni asben keje malam, so just receive a call wish from him n alhamdulillah, dia tak lupa hari lahir saya :)

Saya bersyukur hingga saat ini masih diberi kesihatan dan rezeki yang baik.
Semoga saya mampu menjadi isteri dan ibu yang solehah. Doakan saya!Saya sentiasa mahu ke arah itu. Saya juga berharap agar saya boleh majukan diri dalam kerjaya saya. I dream of it, almost every day!And I hope one day I'm not dreaming.Tu je lah kot...yang lain simpan untuk tahun depan ok kalo panjang umur.


*Dear my beloved hubby, thanks for the blackberry. I realy like it. Tak sesia umi nyanyi lagu beri-beri tiap hari. Yang diidamkan hanya Blakcberry Bold, tapi dapat Torch.Haruslah aku sangat gembira senyum hingga telingga.




Pagi ni bila hubby balik keje, aku sedang tdo. Hingga tak bleh buka mata. Hubby dah buka lampu sambil pegang a dozen roses! Wahh.......pandainya la asben. Suka sangat sebab dah agak lama tak dapat bunga ok!


Juga kad yang cantik ini;)

 Sangat terharu dengan sambutan suprise dari suami saya. I love u lots.

KDN juga buat suprise sebab saya dapat APC tahun ni. Ngeeee.........sukanya!



Boleh senyum 24 jam.

15 February 2011

Say bye to maxis!

Digi, kami terpikat dengan plan kamu ok!
via BlackBerryTorch9800® smartphone

03 February 2011

Cuti tahun baru cina yg sepatutnya seronok jd tak seronok. Selasa pagi bila sampai je kampung, air tak de. Mak yg memang xsimpan air sebab mak duk umah aku masa ni. Gila tensen aku. Aku ambik keputusan balik ke putrajaya esoknya. While hasben keje mlm n bibik bercuti, tinggal la aku bersama adib kebosanan!Melayan karenah anak kesayangan. Jumaat ptg tumpang abg aku blk kmpung! Xseronoknya la cuti ni. Semua benda tak mengembirakan. Semuanya masalah. I hate that....Thanks pada semua kawan yg memahami dan jd penasihat. Semoga aku selamat... Doakan aku!
There was an error in this gadget