31 October 2011

New Chapter


Lepas berpindah ke tempat kerja baru semua benda berubah. Totally diffrent!
Tempat baru ni sangat rileks. Aku duduk kat sebuah bahagian yang sangat rileks.
Sometimes aku rasa teramat bosan, tapi memandangkan staff semua adalah pegawai, terpaksalah aku belajar macam benda. Paling syok, pukul 5 tepat dah start bawak kereta balik rumah ok.

Adib punya life pun dah berubah. Bibik sudah berhenti. Bagus juga, kalo tak buat sakit hati je.
Adib duduk taska dekat opis baru. Taska depan mata aku jer, kejap2 pi intai dia.
Everything ok. Daddy pun bertambah rajin membantu di rumah.
Setiap masa my hasben tanya, penat tak?
Tak de apa yang penat pun, dah la kat opis rileks je.

Harapan aku semua berjalan lancar seperti yang diidamkan!
There was an error in this gadget