29 February 2012

MY BIRTHDAY

Walaupun xde keje liat sungguh nak berblogging ni...... Ntah apa je yang aku duk buat dengan pc depan mata 8jam x 5 hari ni.
Okey harini bulan terakhir Februari. Birthday tahun ni tak de hadiah:( dah tetua ni harap doa2 jelah. Hadiah tak pikir dah. Tapi tahun ni paling seronok sebab My Boy dah buleh nyanyi Happy Birthday To U...... penat u kejap2 daddy dia kena on lilin sambil nyanyi sepanjang mlm tu. Hadoiiii la.... kek pun lunyai dihancurkan sebab lepas cucuk lilin, nyanyi, tiup, potong... ulang benda yang sama dkat 20kali!Dah kesudahannya bila lilin dan abis nangis la  budak kecik comel ni...............
*orang paling gembira saat birthday umi dia, sib baik xterbakar rambut...
There was an error in this gadget