11 March 2013

Alkisah Mimpi

Malam semalam mimpi dah nak bersalin. Cam biase, air ketuban pecah +turun darah. Sama macam Adib dulu. Tapi aku punyalah marah dan tak nak bersalin lagi sebab baru 32 minggu.Meraung-raung gitu. Ada ke bengap nak beranak pun tak nak.Ha ha ha!!!

 
Mengenang mimpi tu balik jer rumah aku siap packing barang-barang aku. Barang-barang baby tak lagi sebab belum berbasuh pun. Nampaknya hujung minggu ni kena buat aktiviti mendobi. Huh seram okeh. Sambung balik citer pasal mimpi ngeri aku tu.Pastu aku bersalin kat KL yer....kat Hospital Pantai Cheras. Kah kah kah..padahal baru melawat anak buat aku warded last week kat situ. Eh jangan dilayan mengarut semua. Paling best bil bersalin tu cecah 10ribu. Gagau tepon abang akak aku, wehhhh tolong bayar adik ko nak bersalin!!Esok ganti, jenuh plak ASB n Tabung Aji tak bleh korek time cuti. Cisss sabo jer aku. Mainan setan sungguh.

1 comment:

ibu humaira said...

aida, tergelak aku bace tau.. tp clear betul kronologi ko bersalin dalam mimpi nih haha.. siap tau name hosp lagik.. da, take care k

There was an error in this gadget