19 March 2013

Ipad Mini + Katil Adib

Sejak launching ipad mini, laki aku super sibuk nak beli menatang tu. Aku mcm tak berapa nak suka. Ipad dah sedia ada, iphone lagi...tak puas lagi ke? Ishkk ntah ler. Cuma yang bagusnya laki aku ni kalo aku tak kasi memang dia tak beli. Kesian jugak sebab banyak betul yang dia nak beli aku tak bagi. Dia tak penah plak melawan. Nak beli itu ini kalo aku cakap tak payah dia tak beli.Bertaun-taun la dia mengulang aku tetap kata tak payah:) Aku? Bila cakap jer nak beli itu ini cepat jer dia tunaikan permintaan....ishk ishk iskhh!Sabar ye lah kan dah dapat bini cengini keras apa bleh buat. Birthday hasben dekat dah ni. Ujung bulan ni. Nak beli yang ni ke adoi mahal jugak ni....mintak maap ler tak mampu acik!Beli kek sepotong sudah. Payah sangat buat jer sendiri save bajet!ha ha ha!


Ni permintaan aku lom ditunaikan lagi. Salah satu sebab nak bubuh celah mana sebab dlm bilik aku tu dah tak de ruang. Anak nak bertambah ni tak kan nak tidur bawah pulak. Sakit badan la pulak. Adib pun dah pandai tido sendiri, tak payah susah buat susu, pakai pempers tepuk-tepuk bagai. Jadi aku berkenan sangat dengan katil ni.  Laki aku kata kang silap-silap dia yang kena tido kat katil tu!!ha ha ha....sabo jer la.

No comments:

There was an error in this gadget